Бйорклунд М. – Мандлік Е.: 2

UAbookmaker
21 Серпня, 2024
15 Погляди

Наші поради: Бйорклунд М. – Мандлік Е.: 2

21.08.2024 19:40

Останніми місяцями кар’єра шведської тенісистки Мір’ям Бйорклунд була ускладнена проблемами зі здоров’ям. Шведка завершила кар’єру минулого року після Відкритого чемпіонату США і повернулася на корти у квітні. Проте вже на другому ж турнірі травми знову підкосили її, і вона знову вимушена була зробити місячну перерву. Потім вона програла п’ять матчів поспіль, починаючи з червня, і перервала цю серію лише в першому раунді кваліфікації турніру Великого шолома в Нью-Йорку, коли зіграла проти українки Соболєвої.

Елізабет Мандлікова, дочка колишньої чехословацької тенісистки Хани Мандлікової, зачаїлася у другому раунді кваліфікації. 23-річна американка, яка навіть грала у другому раунді основного змагання на Відкритому чемпіонаті США 2022 року, у вівторок у першому раунді кваліфікації обіграла чеську тенісистку Сару Бейлек з рахунком 6:3, 6:4.

На що ставити:

Хоча Бйорклунд у 100-відсотковому стані можна було б вважати невеликим фаворитом, її кар’єра зараз перебуває на такому етапі, коли вона здебільшого щаслива, що взагалі грає. Мандлік, для порівняння, в повному розпалі, вона навіть заглянула в топ-100 світового рейтингу. Мандлік виграє матч у середу.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

IVIBETРобіть ставки на Ivibet зі 100% бонусом на перший депозит!!
Автор UAbookmaker