Бегу І.К. – Фрухвіртова Л.: Бегу та понад 16,5 партій

UAbookmaker
23 Квітня, 2024
133 Погляди

Наш вибір: Бегу І.С. – Фрухвіртова Л.: Бегу та понад 16,5 дорогоцінних каменів

23.04.2024 13:30

У Мадриді стартує головне змагання грунтового Шолома-1000. Лінда Фрухвірт, серед інших, вийде на корт Маноло Сантана, а її першою суперницею на корті буде румунка Ірина Бегу.

Досвідчена Бегу посідає 128-ме місце в рейтингу. Тридцятитрирічна румунка посідала найвищу позицію в рейтингу – 22-гу. Цього сезону вона грала небагато, взявши участь лише в одному турнірі. Наприкінці березня вона дійшла до фіналу на ґрунті в Анталії, Туреччина, де у трьох сетах поступилася іспанці Бузас.

Свого часу Фрухвіртова була 49-ю ракеткою світу, але зараз 18-річна чешка посідає 146-те місце. Цього року вона поки що має від’ємні показники. Вона двічі виходила у фінал восьмого раунду турніру, але в іншому здобувала перемоги переважно у кваліфікації проти слабших суперниць. З початку року вона здобула 8 перемог, а зазнала 13 поразок.

Останніми тижнями Фрувітт боролася на кортах. У Сан-Луїс-Потосі наприкінці березня вона програла з позиції фаворита голландці Ламенс, від якої навіть отримала в подарунок канарку. У Чарльстоні їй довелося пройти три сети з фахівцем парного розряду Мелічар-Мартінес з коефіцієнтом 1,03, щоб програти іншій американці Лю.

На що ставити:

Бегу виграла їхній єдиний спільний матч чотири роки тому на нижчій сходинці ITF з рахунком 7:5 і 6:0. Цього разу вона також є фаворитом букмекерів. І вона повинна підтвердити цю позицію проти перспективної Фрухвірт. В іспанській столиці вона захищає чвертьфінал, в якому вона вже тричі грала в минулому. Через низькі шанси на перемогу румунки ми рекомендуємо комбінацію з тоталом не менше 17 зіграних геймів.

Довіра:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

IVIBETРобіть ставки на Ivibet зі 100% бонусом на перший депозит!!
Автор UAbookmaker