Атлетіко Мадрид – РБ Лейпциг: менше 3 голів

UAbookmaker
19 Вересня, 2024
1 Погляди

Наша порада: Атлетіко Мадрид – РБ Лейпциг: менше 3 голів

19.09.2024 21:00

У четвер у програмі Ліги чемпіонів відбудеться протистояння між поточними третіми командами іспанського та німецького чемпіонатів. Мадридський “Атлетіко” прийматиме “Лейпциг” на своєму стадіоні, який вміщує 70 000 вболівальників.

“Атлеті” є однією з чотирьох непереможних команд після перших п’яти турів Ла Ліги. Але через дві нічиї вони відстають від лідера “Барселони” на чотири очки. Треба сказати, що гра оновленого складу поступово йде вгору. Востаннє “Валенсія” зазнала поразки від “Барселони”, програвши на вихідних у столиці Іспанії з рахунком 0:3. Сильною стороною “Атлетіко” є надійна оборона, яка не пропускає вже чотири матчі поспіль.

Лейпциг шокував у другому турі Бундесліги, вирвавши перемогу у Леверкузені. Вони поступалися чемпіонам вже на два м’ячі, але все одно виграли 3:2. Однак у наступних двох зустрічах з “Бохумом” та “Уніон Берлін” їх розділив лише один м’яч. У четвер “Бики” також захочуть відкласти очікування своєї першої поразки в цьому році.

На що ставити:

Обидві команди можуть похвалитися гарною грою в обороні в цьому сезоні, пропустивши лише двічі вдома. Це також може відобразитися на протистоянні, яке спочатку буде більш обережним. Максимум два голи в поєдинку – цілком реальна можливість. Якщо буде забито три, ставка повертається.

Впевненість:

6/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker