Арізона – Міннесота: 2

UAbookmaker
15 Лютого, 2024
179 Погляди

Наш вибір: Арізона – Міннесота: 2

15.02.2024 03:37

“Міннесота” заздалегідь обвела цю гру у своєму календарі. Рівно місяць тому вони програли 0:6 вдома Арізоні. Це був ганебний виступ команди, яка все ще має слабку надію потрапити до плей-офф. Гравці добре пам’ятають цю поразку і з нетерпінням чекають на матч-реванш. Він відбудеться сьогодні ввечері, коли обидві команди знову зіграють між собою в Темпі, на батьківщині “Койотів”.

“Міннесота” підходить до цієї гри в хорошій формі. Вони виграли три матчі поспіль після перерви на Матч всіх зірок. Всі вони по-своєму емоційні для воротаря Марка-Андре Флері, адже “Дикі” перемогли Чикаго, Піттсбург і Вегас поспіль – всі колишні клуби легендарного голкіпера. Особливо чудовою була гра у Вегасі. На чолі команди стояли молоді зірки Метт Болді, Марко Россі та Брок Фабер, які чітко показали, що тепер ця команда належить їм. Ставка на очко Болді, наприклад, має сенс, тому що в останніх іграх він виглядав як танк.

З іншого боку, “Арізона” потопає в кризі результатів, програвши шість матчів поспіль, а події навколо клубу, з припущеннями, що незабаром буде оголошено про переїзд в інше місто, безумовно, не додають спокою гравцям.

На що ставити:

Міннесота на ходу і має з чим повернутися до Арізони. Очікуйте від них домінантної гри сьогодні ввечері. Ставлю чисті два.

Довіра: 6/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

IVIBETРобіть ставки на Ivibet зі 100% бонусом на перший депозит!!
Автор UAbookmaker