Аргентина – Колумбія: нічия

UAbookmaker
14 Липня, 2024
34 Погляди

Наші поради: Аргентина – Колумбія: нічия

15.07.2024 02:00

Кульмінацією найстарішого турніру національних збірних стане зустріч Аргентини та Колумбії у фіналі Копа Америка, яка відбудеться вперше в історії. У той час як Аргентина гратиме за рекордний 16-й титул, щоб відірватися від Уругваю, Колумбія прагнутиме здобути друге золото.

Паперові фаворити – чинні чемпіони світу, але їм не вдалося потрапити до фіналу Копа в новому тисячолітті. З чотирьох своїх виступів вони виграли лише останній три роки тому в Бразилії, де перемогли “Канарок” завдяки голу Анхеля Ді Марії, який у сьогоднішньому фінальному поєдинку прощається з національною футболкою. Для Ліонеля Мессі це буде вже п’ятий фінал, але головними фігурами команди на цьогорічному турнірі є чотири голи Лаутаро Мартінеса та голкіпер Еміліано Мартінес, який зберіг чотири чисті аркуші в п’яти матчах і врятував післяматчеву серію пенальті у чвертьфіналі проти Еквадору (1:1).

Колумбійців до фіналу виведе аргентинський тренер Нестор Лоренсо, який перетворив команду на непереможну машину. Включаючи Копу, “Лос Кафетерос” не програвали 28 матчів поспіль, востаннє поступившись 0:1 Аргентині у відбірковому турнірі до чемпіонату світу. Як і аргентинці, вони чудово захищаються (2 пропущені м’ячі) і також результативні (12 голів), а капітан Джеймс Родрігес віддав гольову передачу у половині голів. У півфіналі проти Уругваю (1:0) колумбійцям вдалося зіграти весь другий тайм у меншості без дискваліфікованого правого захисника Муньоса.

На що ставити:

З 2011 року суперники зустрічалися на Копа Чотири рази, три матчі завершилися внічию (0:0, 0:0, 1:1), решту виграли колумбійці з рахунком 2:0. У цьогорічному фіналі також ймовірна нічия після 90 хвилин. Тоді все вирішать пенальті.

Впевненість:

5/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

BETWINNERРобіть ставки на Betwinner зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker