Англія – Бельгія: кожна команда забиває по голу – ТАК

UAbookmaker
25 Березня, 2024
175 Погляди

Наш прогноз: Англія – Бельгія: кожна з команд заб’є – ТАК

26.03.2024 20:45

Головною подією вівторкового футбольного вівторка стане поєдинок між збірними Англії та Бельгії. Дві футбольні наддержави зійдуться на “Вемблі” перед переповненим стадіоном.

Англія має багато чого надолужити, адже на вихідних вона несподівано програла Бразилії в Лондоні, причому з мінімальною різницею в рахунку (0:1). Особливо прикрою є нульова позиція нападника, оскільки команда не змогла компенсувати відсутність Гаррі Кейна. В атаці у тренера Саутгейта є з чого вибирати. Уоткінс (16+10) проводить чудовий сезон в “Астон Віллі”, так само як і Беллінгем в “Реалі” (16+3), те ж саме можна сказати про Фодена (11+7) або Гордона в “Ньюкаслі” (9+5). А на лавці запасних ховається швидкісний Решфорд або Тоні, який повернувся в команду. Навіть без Кейна команда має неабияку здатність просуватися вперед, забиваючи гол у тринадцяти матчах поспіль до вищезгаданого поєдинку з Бразилією.

Бельгія також не виграла на вихідних, безгольова нічия в Ірландії розчарувала, особливо з образливими іменами у складі. Команді помітно не вистачало мозку гри Кевіна Де Брюйне, а також “молота на вістрі списа” Ромелу Лукаку. Останній може вийти в стартовому складі у вівторок, що значно підвищує шанси “червоних дияволів” на забитий гол. Його кілограми та орієнтацію у штрафному майданчику важко захистити будь-кому, так само як і його удари, які мають величезну силу. Крім того, Бельгія до вихідних мала гольову серію матчів, в яких вони відзначилися (10), тож вийти без голів – це, скоріше, виняток.

На що ставити:

Обидві команди віддають перевагу атакувальному стилю гри, з головними зірками, зосередженими попереду. Обидві країни протягом тривалого часу стабільно забивають голи, і обидві команди можуть досягти успіху в матчі.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker