Анахайм – Лос-Анджелес: Анахайм +1.5

UAbookmaker
9 Квітня, 2024
175 Погляди

Наш вибір: Анахайм – Лос-Анджелес: Анахайм +1.5

10.04.2024 04:07

Ця гра може стати пасткою для фаворита “Лос-Анджелеса”. “Королі” виграли 3 поспіль і поставили себе в хорошу позицію, щоб залишитися в плей-офф, але вони були під великим тиском у грі проти Ванкувера і лише перемогли слабкий Сан-Хосе з рахунком 2:1. Вболівальники сподіваються побачити ігрову версію своєї команди, коли плей-офф розпочнеться через два тижні.

Але ця гра – міське дербі, а “Анахайм” (незважаючи на те, що все ще є однією з найгірших команд у змаганнях) останнім часом не грає погано. Вони вирвали очко за нічию в основний час, зрівнявши рахунок у грі з Сент-Луїсом 5:5 з двома закинутими шайбами наприкінці. Цього разу він був більш активним. Качки завдали 38 кидків, що для них жахливо багато. Раніше вони програли на виїзді в Сіетлі, але також зуміли обіграти Калгарі на виїзді.

У розширеній статистиці вони мають навіть кращі показники, ніж “Кінгз” за останні вісім днів. У них 49 відсотків очікуваних голів, у “Кінгз” – 44 відсотки. Вони навіть п’яті в НХЛ за відсотком небезпечних кидків по воротах з показником 61%. Королі знаходяться в середині таблиці з показником 50 відсотків. Успішність кидків становить 13 відсотків.

“Королі” все ще залишаються фаворитами, але для “Качок” ця гра важлива як остання в сезоні, і вони хотіли б ускладнити своєму супернику вихід у плей-офф.

На що ставити: Міське дербі – це завжди гра іншого типу. У “Королів” є сила, але “Качки” останнім часом грають досить добре і захочуть виграти цю гру трохи більше, ніж інші. Гра з домашньою форою може окупитися.

Довіра: 8/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

IVIBETРобіть ставки на Ivibet зі 100% бонусом на перший депозит!!
Автор UAbookmaker