Алькарас К. – Джокович Н.: переміг Джокович

UAbookmaker
13 Липня, 2024
33 Погляди

Наш вибір: Алькарас К. – Джокович Н.: переможець Джокович

14.07.2024 15:00

У той час як фінал жіночого одиночного розряду Вімблдону має несподіваний склад учасників, недільна кульмінація чоловічих змагань запропонує очікуване і нищівне повторення минулорічного фіналу, в якому Карлос Алькарас переміг Новака Джоковича 1-6, 7-6, 6-1, 3-6, 6-4 після епічної п’ятисетової битви, що тривала 4 години і 43 хвилини, і відібрав у нього турнір Великого шолома.

Серб домінував на трьох інших мейджорах минулого року, пропустивши лише Вімблдонський трофей, який він раніше вигравав сім разів. Цього року йому ще належить виграти турнір “Великої четвірки”, що він робив лише протягом попередніх тринадцяти років, після операції на ліктьовому суглобі у 2017 році. Цього року йому довелося зробити операцію на коліні (розрив меніска), яке він пошкодив на Ролан Гаррос. Але Джокович блискавично повернувся і з перев’язаним коліном вийшов у свій десятий фінал трав’яного турніру Великого шолома.

У порівнянні з Алькарасом, він також заощадив більше енергії, провівши на корті на три години менше. У п’яти поєдинках він програв лише два сети у другому і третьому раундах, а у чвертьфіналі програв після того, як знявся Де Мінар. Він домінував у двох останніх матчах проти Руне та Мусетті, а в п’ятничному півфіналі лише двічі втратив свою подачу.

На шляху до фіналу іспанець значно більше попотів. У 3-му раунді він переміг Тіафое після п’ятисетової битви, а в усіх трьох наступних матчах програв по сету, хоча на другій стадії більш-менш контролював хід поєдинків. Так чи інакше, порівняно з минулорічним походом до Вімблдону, це помітна різниця: рік тому він програв лише два сети на шляху до фіналу і виглядав більш суверенним.

Подача Джоковича, яка має вирішальне значення на траві, цього року є більш впевненою, ніж у Алькараса. Різниця полягає в основному в успішності першої подачі (82% проти 72%). Серб дозволив супернику лише 14 брейків і дев’ять разів програв подачу, в той час як іспанець відбив 43 брейк-пойнти і 19 разів програв подачу.

На що ставити:

Букмекери віддають перевагу Алькарасу, але за особистими зустрічами невелику перевагу все ж має Джокович (3-2, сети 10-7, гейми 95-79), який у неділю здобуде свій 25-й великий тріумф на All England Club, що перевершить рекорд австралійки Маргарет Корт. З огляду на коефіцієнти, варто поставити на серба. Матч доступний на BetBuilder.

Довіра:

6/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

BETWINNERРобіть ставки на Betwinner зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker