Австрія – Велика Британія: Австрія hcp -2,5

UAbookmaker
20 Травня, 2024
54 Погляди

Наші поради: Австрія – Великобританія: Австрія hcp -2,5

21.05.2024 12:20

У вівторок на чемпіонаті світу з хокею з шайбою завершаться ігри у попередніх групах. Насичена програма на празькій “О2 Арені” розпочнеться невдовзі після полудня матчем між збірними Австрії та Великобританії.

Англійці попрощаються не лише з турніром як таким, але й з елітним дивізіоном. Новачки – єдина команда на чемпіонаті, яка не забила жодного разу в шести матчах. Надії на порятунок остаточно згасли після понеділкової поразки 2:5 від Норвегії, з якою острів’яни поступалися в три м’ячі вже на 13-й хвилині.

Великобританія гратиме матч вівторка лише з обов’язку, чого не скажеш про австрійців. Вони все ще сенсаційно претендують на вихід до чвертьфіналу після перемог над Фінляндією та Норвегією з сімома очками. Вони також зуміли вкрасти очко у Канади, яка програвала чинним чемпіонам 1:6 в останньому періоді, і таким чином забезпечили один з найсильніших моментів всього чемпіонату.

На що ставити:

Обидві команди вийдуть на гру з абсолютно протилежними настроями. Мотивація явно на боці австрійців, які несподівано симпатично виступають у столиці Чехії. Команда двадцятидворічного форварда “Міннесоти” Марко Россі нічого не залишить на волю випадку і виграє з різницею щонайменше в три м’ячі, чому сприятиме додатковий вихідний день.

Впевненість:

6/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

BETWINNERРобіть ставки на Betwinner зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker