АПОЕЛ Нікосія – Слован Братислава: кожна команда забиває по голу – ТАК

UAbookmaker
13 Серпня, 2024
7 Погляди

Наша порада: АПОЕЛ Нікосія – Слован Братислава: кожна команда заб’є – ТАК

13.08.2024 19:00

Одразу три клуби з колишньої Чехословаччини мають реальні шанси потрапити до групового етапу Ліги чемпіонів. Братиславський “Слован” створив дуже перспективну позицію перед матчем-реваншем на Кіпрі, вигравши вдома 2:0 після дуже хорошої гри.

“Беласі” перебуває у чудовій формі на початку сезону. У них шість перемог і одна нічия з семи матчів, проведених у словенському Цельє, де вони грали на годину менше. “Слован” посилює свою гру і вміє врівноважувати обидві сторони гри – в останніх чотирьох матчах він має рахунок 12:1. Вдома вони доволі впевнено переграли чемпіона Кіпру, за що були винагороджені двома голами за останні чверть години, а другий гол у компенсований час став важким ударом по амбіціях гостей на підвищення в класі.

АПОЕЛ, тим часом, вже давно втратив ту якість, яка дозволила йому дійти до чвертьфіналу Ліги чемпіонів у сезоні 2011/12. В останніх трьох кубкових сезонах вони не потрапляли до плей-офф, один раз в Лізі Європи і двічі в Лізі Конференцій. АПОЕЛ також мав чимало труднощів у попередньому раунді проти молдовського “Петрокуба”, який він здолав з мінімальною різницею – 2:1. Вдома він переміг з рахунком 1:0 завдяки голу з пенальті в матчі, в якому гості переважали його за кількістю голів.

На що ставити:

На “Слован” на Кіпрі чекає не лише складний суперник, але й спекотна погода. Але “біло-сині” звикли і до того, і до іншого і не повинні випустити прогрес з рук. Так чи інакше, в Братиславі краще виступить АПОЕЛ, обидві команди заб’ють у матчі-реванші.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

RABONAРобіть ставки на Rabona зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker