Іспанія – Японія: Іспанія перемагає і обидві команди забивають

UAbookmaker
24 Липня, 2024
8 Погляди

Наша порада: Іспанія – Японія: Іспанія переможе і обидві команди заб’ють

25.07.2024 17:00

Іспанці є великим фаворитом цієї гри, оскільки вони виграли лише раз за останні дев’ять європейських змагань, коли несподівано поступилися чехам у Хомутові. Зібрана команда, що складається переважно з гравців “Барселони” та “Реала”, ставить перед собою високу мету на Олімпіаді і намагатиметься виграти першу в історії Іспанії медаль на жіночому футбольному чемпіонаті.

Але японки – дійсно неприємний суперник, який виграє за рахунок своєї працездатності на полі. З квітня 2023 року, коли вони не змогли забити гол у ворота Данії, вони не забили лише одного разу, і то в розгромному матчі 3-го етапу кваліфікації до Ігор проти Північної Кореї. Однак у решті дев’ятнадцяти матчах Японія забивала принаймні один раз, і вони шукають рецепт проти захисту Іспанії, якій вони забили чотири рази на останньому Чемпіонаті світу.

На що ставити:

Амбітні іспанці підтвердять свою роль фаворитів і візьмуть реванш за поразку від Японії на минулому мундіалі в першому ж матчі в Парижі. Втім, азійські футболісти будуть непростим суперником і як мінімум один раз про себе заявлять.

Впевненість:

6/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker