Іспанія – Франція: перемогла Іспанія

UAbookmaker
7 Липня, 2024
38 Погляди

Наші поради: Іспанія – Франція: перемогла Іспанія

09.07.2024 21:00

Нейтральні вболівальники ще до першого півфіналу зрозуміли, що вболіватимуть за Іспанію. Поки піренейські футболісти розважають на Євро, Франція до біса набридла.

Після п’ятничного дострокового “фіналу” між Іспанією та господарями чемпіонату, Німеччиною (2:1 у додатковий час), вболівальники в Гамбурзі пережили 120 хвилин непідробної нудьги, єдиною розвагою стала серія післяматчевих пенальті, в якій французам пощастило більше, а гробар надій Португалії Кріштіану Роналду, можливо, нарешті вирушить у відставку зі збірної. У будь-якому випадку, різниця в грі головних героїв першого півфіналу була разючою.

Іспанія забила на турнірі одинадцять м’ячів, на вісім більше, ніж Франція, і саме стільки ж патріоти Австрії та Бельгії подарували один одному в півфіналі, причому третій гол французів забив Мбаппе з пенальті. Таким чином, галльський півень не забив жодного разу! Атака “Les Bleus” просто не працює, Мбаппе обмежений зламаним з першої гри носом і з 20 своїх ударів реалізував лише один, Грізманн зовсім не в формі. Франція може принаймні покладатися на свою гру в обороні, яку в Німеччині перевершив лише поляк Левандовський, пробиваючи пенальті.

У вівторок це випробування пройде найударніша команда чемпіонату, де два найнебезпечніші вінгери турніру, Ямал і Вільямс, претендують на нагороду найкращому молодому гравцеві Євро. Напередодні півфіналу іспанський тренер Луїс де ла Фуенте занепокоєний складом, але він впорається з цим. Ольмо успішно замінив травмованого Педрі у чвертьфіналі, Начо, який вже замінив дискваліфікованого Ле Нормана у перерві останньої зустрічі, замінить дискваліфікованого Карвахаля, а не менш досвідчений Навас вийде замість дискваліфікованого Карвахаля.

На що ставити:

Іспанія не цуратиметься активної гри у півфіналі, та й навіщо, якщо вона приносить їй успіх. Франція може прорватися вперед, але в будь-якому випадку навіть одного голу Іспанії може вистачити, враховуючи вогневу імпотенцію суперників. Виступ на Євро поки що дозволяє зробити ставку на один.

Довіра:

5/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

1XBETРобіть ставки на 1xbet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker