Іспанія – Грузія: перемога Іспанії/більше 2.5 голів у матчі

UAbookmaker
30 Червня, 2024
13 Погляди

Наша порада: Іспанія – Грузія: перемога Іспанії/тотал голів у матчі більше 2.5

30.06.2024 21:00

З восьми півфінальних матчів Іспанія є найбільшим фаворитом у протистоянні з закавказькою сенсацією Грузією в Кельні.

“Ла Роха” була єдиною командою, яка пройшла групу зі стовідсотковою результативністю і не пропустила жодного м’яча. У повному складі вони розгромили Хорватію 3:0 та Італію 1:0, а із замінами перемогли Албанію 1:0. До початку турніру Іспанію не вважали одним з найгарячіших претендентів на титул, але на груповому етапі вони показали найкращий футбол. Гра команди швидка, вигадлива, всі гравці перебувають у русі і, за винятком стартового матчу проти Хорватії, не дають суперникам жодних шансів.

Іспанці нічого не недооцінюють, вони чесно готуються до Грузії, тренер Луїс де ла Фуенте сказав на прес-конференції, що він з повагою ставиться до свого суперника. Команда французького тренера Віллі Саньоля зуміла витиснути максимум з мінімуму у своєму дебюті на Євро. Після стартової поразки від Туреччини (1:3) їм пощастило зіграти внічию 1:1 з Чехією, а потім наздогнати Португалію (2:0), яка вже була впевнена у кваліфікації і, за винятком Роналду, почала гру більш-менш із замінами.

Порівняно з чехами, грузини краще грають індивідуально, у них, на відміну від нас, є гравці різниці, здатні вийти один на один і точно завершити. І це не лише Кварацхелія чи Мікаутадзе, найкращий бомбардир турніру з трьома голами.

На що ставити:

Дві команди чудово знають одна одну, адже зустрічалися в останніх двох відбіркових турнірах і всі чотири матчі виграли іспанці (2:1, 4:0, 7:1, 3:1), причому кожного разу забивали не менше трьох м’ячів. Ви можете поставити на цей варіант вже зараз.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker