Іспанія – Албанія: перемога Іспанії/менше 3.5 голів у матчі

UAbookmaker
23 Червня, 2024
13 Погляди

Наша порада: Іспанія – Албанія: перемога Іспанії/тотал голів менше 3.5 в матчі

24.06.2024 21:00

Вже забезпечивши собі перше місце в групі, Іспанія в останньому турі регулярного чемпіонату Європи спробує зробити диво проти Албанії. Це була б перемога для них, надбавки в чотири очки могло б вистачити для виходу у вісімку фіналістів.

Іспанія продемонструвала два вражаючих виступи на турнірі, розгромивши Хорватію з рахунком 3:0 і перемігши Італію лише з рахунком 1:0, але після виступу, від якого перехопило подих. Чинні чемпіони не знали, куди стрибати, “Ла Роха” пресингувала їх зі старту, і лише завдяки голкіперу Донаруму “Адзуррі” програли з мінімальною різницею м’ячів.

Тренер Луїс де ла Фуенте створив команду, яка відмінно працює, грає прямолінійно і швидко, часто завершує атаки і переграла Італію 20-8 (8-1 по воротах). У перших двох іграх Де ла Фуенте змінив стартовий склад лише на стоппера, тепер же змін у стартовій одинадцятці буде більше. Одна вимушена, півзахисник Родрі вже отримав дві жовті картки. Але склад іспанців досить широкий і сильний, якість гри не сильно знизиться.

Албанія не грає другу скрипку в групі смерті, забиваючи першою в обох матчах, причому Італії вона забила рекордний гол через 23 секунди, а потім боляче програла 1:2. Гра проти Хорватії пройшла за тією ж схемою, але врешті-решт Албанії вдалося зрівняти рахунок на п’ятій хвилині компенсованого часу і зберегти надію на проходження далі. У команди є драйв на ворота, небезпечні удари здалеку, питання в тому, як часто вона буде добиратися до фінішу.

На що ставити:

Це вже дев’ята зустріч між цими двома країнами, і поки що іспанці виграли всі вісім матчів з загальним рахунком 31:3. В останній зустрічі “Ла Роха” виграла вдома 2:1 минулого року завдяки голу, забитому на 90-й хвилині. Ви можете поставити на перемогу фаворита з максимальною різницею в три м’ячі.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker