Іпсвіч – Ліверпуль: 1-й тайм: 0

UAbookmaker
17 Серпня, 2024
20 Погляди

Наш вибір: Іпсвіч – Ліверпуль: 1-й тайм: 0

17.08.2024 13:30

Прем’єр-ліга вітає нового учасника з Іпсвіча, який лише недовго грав у вищому дивізіоні на початку цього тисячоліття (2000-2002), завдяки другому місцю, набравши круті 96 очок. Нова ера починається і в “Ліверпулі”, з яким прощається успішний тренер Клопп після минулорічного третього місця. На його місце прийшов голландець Арне Слот.

Трактористи”, як прозвали футболістів “Іпсвіча”, стали найрезультативнішою командою Другої ліги минулого сезону, забивши 92 голи. Незважаючи на це, керівництво вирішило провести значну ротацію в команді, а голкіпер Вацлав Гладкий заплатив за це шістьма новими гравцями (такими як Хатчінсон з “Челсі” і Джонсон з “Вест Хема”). Метою, безумовно, буде уникнути чогось подібного до того, що сталося з “Бернлі” і “Шеффілдом” минулого разу, тобто, щоб це була просто розплата.

Найважливішою зміною в “Ліверпулі” стало, звичайно, залучення тренера Слота. Він виграв чемпіонат і Кубок Нідерландів, і від нього можна очікувати зміни стилю гри. Якщо Клопп віддавав перевагу динамічній атакувальній грі, то підхід Слота описують як елегантно голландський. Тобто, заснований насамперед на володінні м’ячем, подібно до того, що практикує, наприклад, Ман. Сіті.

На що ставити:

Отже, ми побачимо інший “Ліверпуль”, ніж той, до якого ми звикли, але це нічого не повинно змінити в тому, що команда гостей переможе. З їхнім ентузіазмом – і з тим, що гості гратимуть більш розважливо, ніж вони звикли – господарі поля можуть втримати нічию принаймні в першому таймі.

Впевненість:

6/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

WAZAMBAРобіть ставки на Wazamba зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker